LEGO aanbiedingen

Op zoek naar goedkope LEGO aanbiedingen? Het leuke speelgoed waar bijna iedereen wel mee is opgegroeid kan je natuurlijk niet genoeg van in huis hebben! Alhoewel niet alle ouders het hiermee eens zullen zijn, want er bestaat een grote kans dat er 5 jaar later nog steeds verloren LEGO steentjes door het huis slingeren… Toch is het zeker het plezier waard, denk bijvoorbeeld aan de leuke varianten LEGO Ninjago en LEGO Friends. Erg leuk om te krijgen of cadeau te geven ook! Daarom houden wij van HappyDealz de beste LEGO aanbiedingen voor je in de gaten…

NIEUW: scoor nu ook de beste Black Friday lego aanbiedingen op Black Friday Dealz. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze Technisch Lego Black Friday aanbiedingen?

Actuele LEGO aanbiedingen

Al in 1932 werd de LEGO groep opgericht in Denemarken. Het bedrijf is van zoon op zoon gegaan en inmiddels is het dus in handen van de kleinzoon van de stichter van de LEGO groep. Het speelgoedmerk dankt zijn naam aan de twee Deense woorden ‘leg’ en ‘godt’, wat samen speelgoed betekent.

Het mooie aan dit speelgoedmerk is dat het echt voor jong en oud is en je er zo ver mee kan gaan als je zelf wil! Zo zijn er LEGO varianten waarmee baby’s al kunnen spelen, maar kunnen er ook hele attracties gebouwd worden van alleen LEGO steentjes… Het speelgoedmerk is inmiddels zo groot dat het bedrijf een fanbase heeft gecreĆ«erd over de hele wereld. Ook zijn er over heel de wereld LEGOLAND pretparken te vinden!