Black Friday

Black Friday is een speciale koopjes dag die sinds kort ook in Nederland populair is. Bij HappyDealz ontdek je ieder jaar de beste Black Friday deals, dus ook voor Black Friday Nederland 2020 die dit jaar valt op vrijdag 27 november. Veel winkelketen in Nederland laten de Black Friday aanbiedingen lopen tot het einde van het weekend. Niet iedereen is natuurlijk in staat om op vrijdag te gaan shoppen. Black Friday is immers in Nederland geen officiƫle vrije dag, wat wel het geval is in veel Amerikaanse staten.

Black Friday Nederland 2020

Het is nu nog te vroeg voor specifieke Black Friday aanbiedingen en deals, maar we verzamelen hier de beste Black Friday deals van het web, zodat je geen enkele Black Friday Nederland sale over het hoofd ziet!

Wat is Black Friday?

Black Friday is een dag waarop veel Amerikanen traditiegetrouw hun kerstinkopen gaan doen. Heel veel winkels hanteren hoge kortingen op hun producten op deze dag. Bij de meeste winkeliers zijn op Black Friday de beste aanbiedingen van het jaar te scoren. Om het makkelijker te maken voor de Amerikanen om te profiteren van de Black Friday aanbiedingen, is de dag in heel veel staten een officiƫle feestdag. Deze vrije dag komt dus voor veel Amerikanen goed van pas om de beste Black Friday aanbiedingen te scoren. Wanneer het Black Friday is, verschilt per jaar. De dag vol aanbiedingen valt namelijk altijd op de vrijdag na Thanksgiving. De feestdag Thanksgiving wordt gevierd op de vierde donderdag van november, dus Black Friday is altijd op de vierde vrijdag van november.

Black Friday bij winkels in Nederland

Winkels dit tijdens voorgaande edities van Black Friday meededen met speciale aanbiedingen en deals zijn o.a.

De meest populaire items zijn vaak de gaming consoles. Ben je specifiek hiernaar op zoek, houd dan de volgende pagina’s in de gaten voor speciale Black Friday deals:

  • Playstation
  • Xbox
  • Wii
  • Sonos